Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Aπορω πως θα μπορεσει η κυβερνηση να εμποδισει να εγγραφουν στους εκλογικους καταλογους ολους αυτους που θα παρουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιθαγενεια ! Μολις θα προσφυγουν στα ευρωπαικα δικαστηρια ,εσεις τι πιστευετε οτι θα γινει ;Θα μας υποχρεωσουν να τους γραψουμε ολους ! Τι πιστευετε οτι η κυβερνηση δεν το ξερει; Μας δουλευουν κανονικα ! Το κανουν για να περιορισουν τις αντιδρασεις !
Απο την αλλη ποιος αδαης πιστευει οτι οι αλλοδαποι θα μεινουν με σταυρωμενα τα χερια ; θα μεινουν μονο στην ιδιοτητα του δημοτικου συμβουλου;Δεν θα διεκδικησουν μεγαλυτερα αξιωματα; Δεν θα θελουν να συμμετεχουν στις εθνικες εκλογες ; Και θα το πετυχουν !
O εχθρος δεν ειναι πλεον προ των πυλων ! Βρισκεται μεσα στην χωρα και την σπρωχνει στον γκρεμο ! Και οι πολιτικοι τι κανουν ;Η πνευματικη ηγεσια τι κανει; Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων σφυριζουν αδιαφορα !
Απορω για κατι ομως . Την δεκαετια του `80 το πασοκ ηταν το απολυτο πατριωτικο κινημα στην χωρα . Πραγματικα εδινε μαχες για την ΕΛΛΑΔΑ . Δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του ουτε απο την τοτε ΕΟΚ ουτε απο τους τουρκους ουτε απο κανεναν .Πως μεταλλαχθηκε αυτο το πατριωτικο λαικο κινημα ,σε αυτο το προδοτικο κομμα σημερα ρε παιδια ; Ολοι αυτοι που τοτε σηκωναν την σημαια περηφανα μεσα στο κινημα , που βρισκονται σημερα ; Τετοιος συμβιβασμος πια ; Mην χαθει η καρεκλα ; Ρε ξυπνατε , χανεται η πατριδα ! Η μηπως νομιζετε οτι τα παιδια σας θα πανε να μεινουν στην Ελβετια ; Στην ιδια κολαση θα ειμαστε ολοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου