Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ: Άγνωστες και ύποπτες φυσιογνωμίες περιφέρονται μέσα στην βουλή των Ελλήνων. Εν ώρα συνεδρίασης άγνωστοι μεταξύ των βουλευτών...!


Μπάτε όλοι και αλέστε και αλεστικά....Την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ στη Βουλή και ενώ είναι σε εξέλιξη η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Δάση έγινε ένα απίστευτο περιστατικό με...θύμα τη Βέρα Νικολαϊδου. Από την έδρα του Προέδρου του Κοινοβουλίου, η Αντιπρόεδρος Βέρα Νικολαϊδου συντονίζει τη διαδικασία. Το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης έχει χτυπήσει κόκκινο. «Πράσινοι» και «γαλάζιοι» έχουν βάλει «φωτιά» στην Ολομέλεια. Η ατμόσφαιρα σηκώνει....νερό. Η Βέρα Νικολαϊδου αναζητά εναγωνίως να ξεδιψάσει. Απευθύνεται στους γύρω της. Αίφνης αντιλαμβάνεται δυο άσχετες με το χώρο φυσιογνωμίες πλησίον της έδρας. Κοιτά προς τα δεξιά της, άγνωστος. Κοιτά προς τα αριστερά της, άγνωστος. «Ποιοί είναι αυτοί εδώ; Τι γυρεύουν εντός της αιθούσης;», φέρεται να αναρωτιέται η Αντιπρόεδρος και καλεί τους αστυνομικούς της φρουράς.

Πανικόβλητοι υπεύθυνοι και ανεύθυνοι και...γενικώς προστρέχουν στο λεπτό… Συναγερμός στις υπηρεσίες ασφαλείας της Βουλής. «Υπάρχουν ή όχι μέτρα ασφαλείας;», αναφωνούν οργισμένοι βουλευτές , οι οποίοι αντελήφθησαν το σκηνικό. Επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να τηρηθεί σιγή ασυρμάτου.
Οι άγνωστοι που τρούπωσαν στην Ολομέλεια δεν ήταν ούτε πρακτικογράφοι, ούτε στενογράφοι, ούτε είχαν καμιά δουλειά με το χώρο. Απλά είδαν φως, την είσοδο ανοιχτή και... μπήκαν! ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

  1. και που είστε ακόμη...έχουμε να δούμε ακόμη !!!

    την καλησπέρα μου από Λαμία.
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή