Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στοιχεία Σοκ αποκαλύπτουν γιατί οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται ενώ των αλλοδαπών ευδοκιμούν !!!


Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία "φωτιά" για τις επιχειρήσεις αλλοδαπών εκτός Ε.Ε. που "ξεφυτρώνουν" η μία πίσω από την άλλη στην Ελλάδα την ίδια στιγμή όπου οι Ελληνικές μαραζώνουν.

Τα επίσημα νούμερα που σας παρουσιάζουμε μιλούν απο μόνα τους....

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής μόνο από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ________

Για το οικονομικό έτος 2009

3.038 από αυτές δεν έχουν υποβάλει καν δήλωση Φ.Ε.Φ.Π !!!

ενώ....

12.982 από αυτές έχουν υποβάλει δήλωση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ !!!

Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν αναφέρθηκαν ποτέσε κανένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αφου αποδεικνύουν περίτρανα το καλά οργανωμένο σχέδιο που ακολουθείται πιστά από τις Ελληνικές κυβερνήσεις μοιραστεί η αγορά σε αλλοδαπούςεπιχειρηματίες εκτός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι ώστε οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να ευδοκιμήσουν στην Ελλάδα.

Με τις γνωστές βέβαια συνέπειες στις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναικαταδικασμένες να επιβιώνουν στην αιχμαλωσία του τραπεζικού συστήματος (μέσω δανείων) μέχρι να "ξεψυχήσουν" οριστικά και να κλείσουν καταχρεωμένες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί πως οι αλλοδαποί επιχειρηματίες εκτός χωρών της Ε.Ε. ,όχι μόνο δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες αλλά αρκετοί από αυτούς επιδοτούν από πανίσχυρα εμπορικά λόμπι προκειμένου να στήσουν τις επιχειρήσεις τους και να προωθήσουν μέσω αυτών τις εξαγωγές των ασιατικών κρατών στην Ευρώπη.


Kάντε κλικ στα έγγραφα για μεγέθυνση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου