Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!


Τι καταφέρνουν οι συμμορίες αλλοδαπών λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την Αθήνα;


1. Κλείνουν χιλιάδες νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων από τον τεράστιο όγκο του λαθρεμπορίου των παράνομων και αφορολόγητων προϊόντων που διακινούνται από λαθρομετανάστες. Έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες "κινέζικα" εμπορικά καταστήματα και χιλιάδες υπαίθρια παραμάγαζα πλανόδιων αφροασιατών λαθρέμπορων, οι οποίοι πουλάνε ανενόχλητοι μπροστά από τα ΝΟΜΙΜΑ μαγαζιά των Ελλήνων, ακόμη και στην Ερμού, την παράνομη πραμάτεια τους. Έτσι καταδικάζουν σε μαρασμό και πτώχευση το Ελληνικό εμπόριο. Το θράσος τους ενισχύεται από τη διεφθαρμένη "αστυνομία" του Χρυσοχοϊδη, και έτσι έχουν φτάσει στο σημείο να εναποθέτουν την πραμάτεια τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών κατά μήκος της Ερμού την ώρα που λειτουργούν τα καταστήματα. Αυτό το χάλι δεν το έχω αντικρίσει σε καμία άλλη πόλη της Ευρώπης!

2. Κλείνουν χιλιάδες νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων από το φόβο των ληστειών και της τρομοκρατίας. Πρεζόνια και αναρχικοί, ψευτοαντιεξουσιαστές του κώλου, ή θα τα κάψουν για να βάλουν φωτιά στους ναούς της κατανάλωσης, ή θα τα σπάσουν, ή θα τα γεμίσουν με σπρέι συνθήματα με το Α σε κύκλο που σημαίνει Anal..chy. Είναι τόση η άγνοια και η αγραμματοσύνη των κατευθυνόμενων τραγέλαφων του indi-(bagladeshi-pakistani)-media ώστε ούτε σωστά ελληνικά δεν γνωρίζουν. Στην καλύτερη ο "καταστηματάρχης" πρέπει να εύχεται να τον ληστέψουν οι συμμορίες των αλλοδαπών Αλβανών και σία, χωρίς να τον σκοτώσουν.

3। Το κέντρο, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Αθήνας αποτελεί ένα ΑΒΑΤΟ για τους Έλληνες αφού έχει καταληφθεί από συμμορίες λαθρομεταναστών που επιχορηγούνται από το πασοκικό κράτος του Βούγια και της Αλ-σαλέχ που προέρχονται από τα συνασπισμένα αναρχοκομμούνια του τσιπρο-σφύριζα, και τις ΜΗΚΥΟ που τα παίρνουν από τους διάφορους Σορος-εβραίους. Οι συμμορίες αυτές των λαθρομεταναστών που πουλάνε την πρέζα πιό φτηνά κι' από τσιγάρα (και αφορολόγητα) έχουν καταντήσει την Ελληνική νεολαία, νεολαία χασικλήδων-πρεζάκηδων-αναρχικών (του κώλου)-και χουλιγκάνων-φλώρων-πουτανακιών.

συνέχεια εδώ
Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου